Dortmund Fotballdrakter

by Felisha Lady
Published: January 12, 2022 (1 week ago)
$33.00

Valencia Drakt, Billige Dortmund Fotballdrakter


Billige Fotballdrakter

kommer tilbake til kamp etter

England til tross for suksessen i Bundesliga

18-åringen har vært en bestille fotballdrakter på nett på bortebane søndag

Og Bellingham, som kom til den tyske klubben fra Birmingham City i fjor sommer, vil sannsynligvis bli fristet av en retur til England til tross for suksessen i Bundesliga.

18-åringen har vært en åpenbaring i Dortmund, og har allerede fått 32 Bundesliga-opptredener og utmerket seg i klubbens Champions League-kampanje forrige sesong.

Valencia Drakt Star rapporterer at Klopp har gjort Bellingham til sitt beste overgangsmål for neste sommer og ønsker at klubben skal lansere et trekk som kan kreve en klubbrekordavgift.

Liverpool-kaptein og andre engelske landslagsspiller Jordan Henderson har vært overstrømmende i sin ros til unggutten under det nåværende internasjonale vinduet.

Billige Dortmund Fotballdrakter Og tidligere Manchester United-midtbanespiller Roy Keane var også enormt imponert over det han så fra Bellingham på Englands midtbane under 4-0-seieren over Andorra i helgen, men oppfordret til en advarsel.

Liverpools relative mangel på overgangsaktivitet i sommer har blitt kritisert av fansen, etter at midtstopperen Ibrahima Konate var den eneste betydelige ankomsten.

Men rapporter om interesse for en langsiktig midtbaneløsning som Bellingham vil være oppmuntrende for Liverpool-fansen.

Jurgen Klopps lag kommer tilbake til kamp etter landskamppausen med en kamp mot Leeds United på bortebane søndag.

Maillot Borussia Dortmund

Tjekkisk landsholdstrøje